Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måndag 13 januari 2014

Långt liv från oönskad


Långt liv medicinen tar man för att inte åldras och dör. Det var en vetenskapsman upptäckte det men väntade ett tag förrän han visade det men då så blev det olagligt att använda eftersom att det gjorde att myndigheten skulle behöva betala mer för pension eftersom att de inte längre skulle dö och det fick bara användas ifall man hade något som aids. Han som upptäckte det dog men år senare så kom myndigheten på att folk skulle inte bli pensionärer och kunna arbeta för evigt och det blev lagligt men det fanns ett problem, jorden skulle bli överbefolkad i och med att ingen dog men nya folk föddes så år 2065 fick man bara skaffa ett barn, men det var för mycket så år 2080 fick man inte skaffa något barn. Men ifall man slutade ta långt liv medicinen så fick man skaffa ett barn för att man skulle dö. Men det var folk som fuskade och skaffade barn och de barnen är de som kallas oönskade. Dem får inte ta medicinen för att deras liv inte ska vara för evigt.

Själva långt liv medicinen fungerar så att man får nya celler när de gamla blir dåliga och det gör även de cellerna bättre igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar