Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tisdag 28 februari 2012

So 1800-talet KeyNote

5 kommentarer:

  1. Stackars dem som måste se på denna filmen. Och det kommer också bli svårt för dem att göra en posetiv kommentar.

    SvaraRadera
  2. tor för det första så ska du tänka att du är bra på saker och för det andra så har du gjort ett jättebra jobb med layout och jag tyckte att det var kul att en kille valde att jobba om kläder. Mycket bra fakta som också var kul och fina bilder.

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Erik, du har INGENTING att be om ursäkt för Tor. Du har gjort en bra keynote där man tydligt hör vad du säger. Den har en tydlig struktur och det var intressant lyssna på hur barn, kvinnor och män klädde sig för i tiden. Du har hittat bra bilder och har med några jämförelser. Bra.

    SvaraRadera
  4. Du har hittat bra bilder och haft mycket fakta om hur man klädde sig förr i tiden och du pratar i ett bra tempo men istället för att ha all text på keynoten så kunde du ha det i punkt form så får du plats med mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det kan jag inte. Inte!!!!!!!!!!!!! Men tar det inte mer plats? Man skriver ju bara en mening på varje rad istället för så många som får plats. Jag vill inte heller ta bort fakta.

      Radera