Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 23 januari 2013

Läslogg

Taeke blir vän med en galen man som han möter. De går till 2 vakter som ska passa mannen när Taeke går och gör någonting. Men vakterna låter mannen gå och Taeke skäller ut dem på frund av det.

Det blev bestämt att Kaede skulle gifta sig fats hon ej ville det. Men mannen som hon skulle gifta sig med dog strax innan bröllopet. Det var på grund av att han firade för mycket med alkohol och sådant för att fira att han skulle gifta sig. Hennes far kom men han ville inte stanna för långe på grund av att Kaedes mor mådde illa.

Taeke har lärt sig saker som att bli osynlig och vara på två ställen samtidigt och han kollar för att se om det finns någon som skulle kunna vara hans syster som familjen skulle kunnat sålt. En man som tycks känna igen honom säger att hans mor har dött. Han låtsas vara någon annan och skulle mörda honom, fast han kommer sedan på att han inte behövde. Han blir senare tillsagt att han skulle ha mördat honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar