Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 30 januari 2013

Läslogg

Takeo tror först att det bara är han som kan höra att hus sjunger men sedan får reda på att det är någon gubbe som har beställt golv som ska sjunga en näktergalssång när man går på golvet. Han beställde det för att han trodde att någon vill mörda honom. Men Takeo är envis och vill lära sig att kunna ta sig över golvet utan att det för något ljud. Han försöker om och om igen med sitt tålamod, men en gång i en natt när han vill ta vatten så lyckas han ta sig över golvet utan att föra något ljud.

Takeo och några andra skulle följa med Kaede för att möta den mannen som Kaede skulle gifta sig med mot hennes vilja. Första gången som hon såg Takeo då så blev hon kär i honom, fast sa ingenting. Hon skulle ju trots allt gifta sig med någon annan. Hon blev sjuk under vandringen, men blev snart frisk igen med lite te. Takeo skulle ha en kamp med en släkting som hette Shizuka. Kaede fick då reda på mer om Takeo som hon vilje, hon fick veta att han var släkt med Shizuka och Takeo var adopterad.

Takeo fick senare på färden veta att det inte var av en slump han och Shigeru träffades, Shigeru visste vem han var och letade efter honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar