Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag 24 januari 2013

Läxförhör svenska läslogg

Taeke: Hans problem är att husen hade brunnit upp och att hans familj var borta. Det var också en person som försökte mörda honom. Vakterna släppte också en galen man lös, som han skulle ha hand om. Hans mor har också dött. Han fick sin roll för att han var borta när husen brann upp och sedan blev iväg jagad.

Kaede: Att hon bara tyckte om en person, innan den personen blev förvisad från borgen där de bodde och att hon bor ensam och har bara sätt hennes far ett fåtal gånger. Hon har också haft problem med vakterna och ska giftas mot sin vilja.

Jag tror att de kommer att möta varandra, för att man fick veta att Kaedes mor var sjuk innan man fick veta att Taekes mor dog. Så de kan vara från samma familj. Taeke har också en syster som familjen hade sålt. Det kan vara Kaede. Det kan vara så att de båda hjälper varandra med deras problem så att det blir lättare avklarat eftersom de verkar ha mycket som är rätt så likt i sina liv och skulle kunna träffas, för att de är på samma ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar