Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag 29 september 2011

Sammanfattning av Sovay

                      Sammanfattning av Sovay
Sovay rånar ett tåg för att se om James väljer att ge bort ringen han fick av Sovay eller att förlora livet. James tar direkt av ringen när han blir rånad av Sovay.
Jonathon Trenton som gjorde ett själv porträtt av henne undrade varför Sovay var så glad (hon var glad för att hon skulle sätta ditt James för att han inte har ringen hon stall från James). När han såg att hon hade en ring så förstod Jonathon att hon ska träffa någon och låter henne gå lite tidigare och försöker få en skymt av honom men får ingen.
Sovay börjar argumentera med James för att han inte har ringen och då ljuger James om hur han förlorade den. Sovay visar att hon har den och då säger James att hennes pappa säger dåliga saker om kungen och är en spion. James går iväg  och Sovay ville skjuta James. En man kommer och varnar Sovay om dom som kommer att komma för att sätta dit pappan till Sovay. Sovay börjar klä ut sig till en man och börjar råna folk och sätta allt där fattiga barn lätt kan ta allt det som hon stal.
Han som Sovay är utkläd till blir kallad för röda flamman. En gång när Sovay tänkte gå ut så försökte Gabriel Stanhope stoppa henne för han tyckte att det var för farligt på grund av röda flamman men Sovay gick ändan ut. Gabriel Stanhope funderade över om han skulle offra sitt liv för henne. Till slut bestämde han sig att följa efter henne. Han hjälpte henne att råna människorna på ett tåg. 

1 kommentar:

  1. Bra sammanfattat. Du visar att du förstår handlingen i boken. Kontrollera stavningen av visa ord, tex ändå och utklädd. Skriv ihop sammansatta ord. Ta inte ny rad efter punkt.

    SvaraRadera