Sidor

Etiketter

Sökning

Translation

Creative commons

Creative Commons License
Tors digitala portfolio by Tor is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag 11 oktober 2012

Idrottsdagbok Torsdagar Vecka 38 & 37

V. 38 Tors: Skidskytte/långintervall
Man ska springa till ärtpåsar och kasta dem i en låda och för varje ärtpåse man missade skulle man springa ett minivarv. Senare blev det mer öppet vad straffet skulle vara. Det kom nya straff. Det var hop-rep och basketbollar som man skulle kasta i ett basketmål. Jag fortsatte med att springa minivarvet. I början så var det inte så tröttsamt. Men senare så blev jag lite trött. Det blev lättare att träffa ärtpåsarna senare för man tränade på det. Det var roligt för att man fick välja vad man ville göra för straff senare i spelet så där var det lite taktik om vad som passar en bäst och det var variation om att springa och kasta (och hop-rep/basket om man valde det)

V. 37 Tors: Kinesiska muren
Man ska springa över en matta utan att bli tagen av de som vaktar ärtpåsarna på andra sidan och man ska försöka få så många som möjligt till sitt lag och man får bara ta en åt gången.
Jag blev inte heller så trött av det för att man fick vänta på att de andra skulle komma tillbaka och man fick vänta ett tag för att få ett läge att springa över. Mattan är inte heller så lång så det var inte så mycket man skulle springa. Det var kortintervaller för man skulle inte springa så långt för mattan är inte så lång och man ska springa över så fort som möjligt för att inte bli tagen. Det var roligt för att man skulle tänka efter när man skulle springa eller inte. Så det var taktik och man fick pröva både att vara dem som skyddade ärtpåsarna och försökte ta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar